Home Doneren Contact

Benefietavond met galadiner


Op 10 december 2015 opent restaurant Enter haar deuren voor de benefietavond ten bate van stichting Spieren voor Spieren. Wij zijn studenten van Hotelschool Noorderpoort in Groningen. Met onze projectgroep zijn wij vanaf september enthousiast bezig om deze avond voor te bereiden. Het organiseren van deze avond is voor ons een eindexamen. Wij hopen veel te leren van dit project en de benefietavond tot een groot succes te maken!

Wij hebben grote affiniteit met Spieren voor Spieren. Uit ervaring weten wij dat sporten en spelen voor kinderen heel belangrijk bij het opgroeien. Daarom willen wij ons graag inzetten voor Spieren voor Spieren. Tijdens deze benefietavond geniet de gast een luxueus 4 gangen diner, is er sfeervolle achtergrondmuziek, entertainment en bijzondere sprekers. Leuk detail: restaurant Enter van het Noorderpoort is gevestigd in de Euroborg, het voetbalstadion van FC Groningen!

Op een culinaire en feestelijke wijze gaan wij geld inzamelen voor Spieren voor Spieren!

Een couvert kost slechts €40 per persoon! Wilt u hier ook bij zijn? Neem dan contact op via : spierenvoorspieren-noorderpoort@hotmail.com

Evelyn, Rowanda, Dennie, John, Jelte & Bart

Groepsfoto met logo

 

 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs