Home Doneren Contact

Spierathlon


Wij zijn vier studenten van de Hogeschool Rotterdam (Sportmarketing & Management) en zijn bezig met een evenement voor Spieren voor Spieren. Wij organiseren op vrijdag 9 januari van 12:00 uur tot 17:00 uur een Spierathlon (Triathlon) voor basisscholen in Vlaardingen. 200 kinderen van drie verschillende basisscholen (groep 6 t/m 8) doen dan mee aan de Triathlon en genereren geld door sponsors te zoeken. De Spierathlon start bij zwembad De Kulk. Na het zwemmen wordt er een rondje gefietst vanaf De Kulk richting de rode brug over de vaart. Vervolgens sluiten we de Spierathlon af met het hardlopen bij atletiekvereniging Fortuna (achter Polderpoort), waar we de Triathlon ook feestelijk gaan afsluiten.

Het motto: ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’ past helemaal bij de Spierathlon en door weer en wind zullen de kinderen zich inzetten. Op 9 januari zal het behoorlijk koud zijn maar daarmee laten de kinderen met gezonde spieren nog meer zien dat zij kinderen met zieke spieren willen helpen.

Op onze Facebookpagina zullen wij u op de hoogte houden van zaken rondom dit evenement. https://www.facebook.com/spierathlon

Agenda Spierathlon

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs