Home Doneren Contact

Dam tot Damloop 2022

Loop de Dam tot Damloop voor kinderen met een spierziekte! Op zondag 18 september 2022 kun jij je alleen of samen met een team van vrienden en collega’s inzetten voor Stichting Spieren voor Spieren.

Zet je in voor kinderen met een spierziekte

Onder het motto: ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’ zet jij je middels deelname aan de Dam tot Damloop 10 EM en de daaraan gekoppelde fondsenwervende acties in voor kinderen met een spierziekte! Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. Maar het duurt vaak nog te lang voor er een diagnose is en voordat ze profijt hebben van nieuwe behandelingen. Kinderen met een spierziekte kunnen niet wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Spieren voor Spieren verbindt en activeert kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als Spieren voor Spieren vol voor willen gaan. Samen kunnen wij onze gezonde spieren gebruiken om geld in te zamelen voor zieke spieren. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij.

Een unieke actiepagina met fondsenwervende acties

Bij deelname vraagt Spieren voor Spieren aan de particulieren deelnemer een eigen bijdrage van €30,- en een minimaal donatiebedrag van € 150,-. Vanzelfsprekend moedigen wij je aan om dit bedrag nog verder te verhogen. Wij helpen je bij het vinden van jouw donateurs door iedere loper een unieke actiepagina aan te bieden maar dagen je ook uit om na te denken over andere fondsenwervende acties! Na inschrijving krijg je van Spieren voor Spieren voor een startbewijs, een dry-fit hardloopshirt en de mogelijkheid om tijdens de Dam tot Damloop kort na de start van de wedstrijdloop uit de startblokken te vertrekken. De loper die na afloop van de Dam tot Damloop het meeste sponsorgeld heeft opgehaald ontvangen na afloop een mooie prijs!

Bent u als bedrijf geïnteresseerd om voor Spieren voor Spieren mee te doen aan de Dam tot Damloop, de 10 Engelse Mijl op zondag, neemt u dan contact op met pim@spierenvoorspieren.nl 

Onze missie is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat motiveert ons elk jaar weer om mee te doen!

Zet jij je gezonde spieren in voor zieke spieren? 

Hippocampe rolstoel winactie Spieren voor Spieren Dag 2018

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs