Home Doneren Contact

Sven geeft een Inspiratiesessie in het Spieren voor Spieren Kindercentrum

Een jaar geleden bracht onze hoofdambassadeur Sven Kramer een bezoek aan het Inspanningslab, een onderdeel van het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht. Er bleek een enorme klik tussen het team van het Inspanningslab en Sven. Dit omdat er ontzettend veel overeenkomsten waren tussen het Inspanningslab, waar kinderen werken aan het behoud en/of verbetering van hun spierkracht, en hoe Sven als topsporter traint. Naast overeenkomsten waren er ook vragen vanuit beide kanten, vooral over de training bij kinderen met een spierziekte. 

Inspiratiesessie
Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, is Sven voor het 1-jarig bestaan van het Inspanningslab langs geweest voor een inspiratiesessie. Een prachtige sessie, waarin veel kennis en ideeën werden uitgewisseld. Hierin stond het thema ‘Hoe maken we van het Spieren voor Spieren Inspanningslab een topsportcentrum voor kinderen met een spierziekte?’ centraal. 

Geslaagde dag
Het was een fantastische dag. Het is heel speciaal om te zien hoe de topsportmentaliteit in het Spieren voor Spieren Kindercentrum heerst. Een mooi voorbeeld van krachten bundelen om het maximale te bereiken. Of zoals Sven zelf zei: “Ontzettend bijzonder om te zien hoe iedereen bijdraagt aan vooruitgang voor deze kids.” 

 

Nog geen commentaar geplaatst.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs