Home Doneren Contact

Richard komt in actie voor kinderen met een spierziekte

Prachtige woorden van onze actievoerder Richard! Hij gaat binnenkort een hele bijzondere uitdaging aan, om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte! Hij heeft een echte sportmentaliteit. 25 jaar geleden begon de 47-jarige sporter met het opzetten van een sportcentrum in Oudewater. Al vanaf 2004 werden hier spinning marathons gehouden voor goede doelen. In 2007 werd Spieren voor Spieren gekozen. Met topatleet Troy Douglas werd een bijzondere deal gemaakt: als het doel volgend jaar ook Spieren voor Spieren zou zijn, dan zou Troy zelf een uurtje meedoen. ?‍♂️

En zo gezegd, zo gedaan: in 2008 zat ook Troy op de spinningfiets voor Spieren voor Spieren!   In november 2007 werd Richard uitgenodigd voor de Spieren voor Spieren Dag: “Ik vond het prachtig om te zien, de Spieren voor Spieren Dag. De kinderen die er zo van genieten.” In 2020 bloeide de liefde tussen Spieren voor Spieren en Richard opnieuw op. De actievoerder gaat dit keer voor het zwaardere werk; de Sup 11 City Tour. Richard gaat de Elfstedentocht non-stop suppen! Dit is een van de zwaarste supparcours ter wereld! ?

Richard zelf heeft er zin in. “Er wordt ontzettend enthousiast gereageerd en gedoneerd!” Ook zijn vrouw Ingrid steunt hem: “Het is een fantastisch doel waar mijn man voor gaat peddelen! Kinderen met een spierziekte moeten geholpen worden. En daar kan Spieren voor Spieren bij helpen door zoveel mogelijk geld uit donaties te krijgen voor onderzoek, behandeling en zorg voor kinderen met een spierziekte.” ?

 

Nog geen commentaar geplaatst.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs