Home Doneren Contact

De Nationale Vitaliteitsweek was een groot succes!

Afgelopen week stond heel Nederland in het teken van vitaliteit, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! En de opbrengsten? Die gingen naar Spieren voor Spieren. Zo hielden onze ambassadeurs Manon Flier, Nadine Broersen, Wieke Dijkstra, Frédérique Matla en Ron Vlaar inspirerende dagstarts.

En als klap op de vuurpijl hield onze kind-ambassadeur Jenell een geweldige webinar over positief denken, samen met Minke Booij.  Want hoe deal je elke dag met dat wat op je pad komt? Tijdens een inspirerende webinar van de Nationale Vitaliteitsweek stelt Minke Booij deze vraag aan onze kind-ambassadeur Jenell. Zij kan deze vraag als geen ander beantwoorden. Door haar spierziekte moet zij dagelijks op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Maar toch blijft deze kanjer positief denken: “Je kan alles bereiken, als je het maar écht wil!”

Kortom: de Nationale Vitaliteitsweek was een groot succes. We kijken terug op een week lang energie, inspiratie en vitaliteit, allemaal voor kids met een spierziekte! Fantastisch! 

Nog geen commentaar geplaatst.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs