Home Doneren Contact

Bijzonder bericht van onze Nadine: dankjewel voor de mooie tijd!

Beste relaties van Spieren voor Spieren,

Ooit begon Nadine Noorlander bij Spieren voor Spieren als Office Manager, daarna werd zij onze HR & Finance Manager en de laatste twee jaren bekleedde vol enthousiasme de functie van Relatiemanager Kinderen & Sporters. Nu, ruim 5 jaar later, is voor haar de tijd aangebroken om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Maar voordat ze ons verlaat, heeft Nadine nog een speciaal bericht voor jullie:

Ruim 5 jaar geleden ben ik bij Spieren voor Spieren gaan werken, omdat ik naast mijn werkende leven heel graag iets wilde betekenen voor anderen. De afgelopen jaren heb ik bij Spieren voor Spieren zoveel bijzondere en waardevolle momenten beleefd en ontzettend veel geleerd van de kinderen, hun gezinnen en de aan Spieren voor Spieren verbonden topsporters. Dankzij deze intensieve en bijzondere contacten heb ik ontzettend veel geleerd en vele momenten zal ik nooit vergeten.

De positieve instelling van de kinderen, de kracht en het doorzettingsvermogen en denken in mogelijkheden, ondanks alles wat ze moeten doorstaan, is ongekend. Hier kunnen nog veel mensen van leren en ik heb het geluk dat ik deze kennis voor altijd meeneem in alles wat op mijn pad komt, dit is waardevoller dan wat dan ook.

Naast deze fijne contacten en keihard werken, en heel veel kilometers op de weg, kijk ik terug naar de vele mooie mooie momenten en bijzondere evenementen: diverse gala’s, drie onvergetelijke spierathlon’s, de  Spieren voor Spieren dagen, de Wintertijd Challenge, de voetbalwedstrijden die we samen konden bekijken vanuit de PSV Spierballenbox, record opbrengsten en ga zo maar door.

Of het spannend is, om mijn geweldige baan bij Spieren voor Spieren en alle bijzondere relaties achter me te laten? Absoluut! Maar na een bijzondere en mooie periode is het nu tijd om een andere weg in te slaan. Tijd om mijn grootste droom te verwezenlijken. Vol enthousiasme en energie en met duizend-en- een ideeën ga ik de uitdaging aan een start mijn eigen Coffee & Conceptstore genaamd BYNA.

Mijn wens voor alle kinderen met een spierziekte en de families eromheen is dat ook voor hun dromen uitkomen. Hopelijk blijft heel Nederland zich voor Spieren voor Spieren inzetten, zodat we samen alle spierziekten bij kinderen kunnen verslaan. Ook ik zal na mijn vertrek, waar mogelijk, blijven vechten voor deze missie. Uit het oog is zeker niet uit het hart!

Bedankt voor de mooie tijd en lieve groet,

Nadine Noorlander

Mocht je de komende periode contact op willen nemen met Spieren voor Spieren, dan kun je altijd terecht via het telefoonnummer 030 227 3444 of spieren@spierenvoorspieren.nl

Nog geen commentaar geplaatst.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs