Home Doneren Contact

Dam tot Damloop (22 september 2019)

Loop de Dam tot Damloop voor kinderen met een spierziekte! In 2019 kun jij je alleen of samen met een team van vrienden en collega’s inzetten voor Stichting Spieren voor Spieren.

Onder het motto: ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’ zet jij je middels deelname aan de Dam tot Damloop 10 EM en de daaraan gekoppelde fondsenwervende acties in voor kinderen met een spierziekte!

Bij deelname vraagt Spieren voor Spieren aan iedere deelnemer een eigen bijdrage van €28,50,- en een minimaal donatiebedrag van € 200,-. Vanzelfsprekend moedigen wij je aan om dit bedrag nog verder te verhogen. Wij helpen je bij het vinden van jouw donateurs door iedere loper een unieke actiepagina aan te bieden maar dagen je ook uit om na te denken over andere fondsenwervende acties! Na inschrijving krijg je van Spieren voor Spieren voor een startbewijs, een dry-fit hardloopshirt en de mogelijkheid om tijdens de Dam tot Damloop kort na de start van de wedstrijdloop uit de startblokken te vertrekken. De loper die na afloop van de Dam tot Damloop het meeste sponsorgeld heeft opgehaald ontvangen na afloop een mooie prijs!

Deelnemen met jouw bedrijf is mogelijk. Bedrijven kunnen zich inschrijven door een email te sturen aan spieren@spierenvoorspieren.nl. Na inschrijving ontvangt het bedrijf een verzoek tot donatie voor het aantal startbewijzen x € 228,50,- excl. BTW. In het geval medewerkers zelf gestimuleerd worden om het donatiebedrag van € 200,- op te halen, ontvangt het bedrijf een verzoek tot donatie voor het aantal startbewijzen x € 28,50,- excl. BTW.

Spelregels bedrijven
Spelregels individuen

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs