Home Doneren Contact

Vereniging

Jij kunt met jouw vereniging het verschil maken voor kinderen met een spierziekte door bijvoorbeeld een geheel seizoen in actie komen voor Spieren voor Spieren. Je kunt hierbij denken aan een sponsordribbelloop, sponsorloop, loterij, goede doelen markt of een jubileumviering. Daarnaast is het ook mogelijk om met Spieren voor Spieren op het shirt te spelen.

Klik hier om je actie aan te melden of stuur een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scoren voor Spieren

Wil jij met je sportteam ook je gezonde spieren inzetten voor zieke spieren? Dat kan! Schrijf je in met je sportteam en scoor komend seizoen voor spieren en maak kans op de Spieren voor Spieren Bokaal. Elk wedstrijdpunt telt en helpt kinderen met een spierziekte aan een betere toekomst.

Hoe werkt Scoren voor Spieren?

  • Je kunt deelnemen in alle teamsporten die in competitieverband uitkomen.
  • Alle teamgenoten zoeken sponsoren die hem of haar willen sponsoren voor € 0,20, € 0,50 of € 1,- per behaald wedstrijdpunt.
  • Omdat het aantal te spelen wedstrijden vastligt, ligt het maximale sponsorbedrag ook vast.
  • Sponsoren kunnen ook kiezen voor een vast bedrag, los van de wedstrijdpunten.
  • Alle sponsoren noteren hun naam en het bedrag op het Scoren voor Spieren sponsorformulier.
  • Aan het eind van het competitieseizoen wordt het totale sponsorbedrag per team berekend.
  • Het totale bedrag wordt gedoneerd op rekening NL36INGB0000033322 van Stichting Spieren voor Spieren.
  • Een overzicht van alle deelnemende verenigingen en de tussenstanden wordt bijgehouden op onze website. Aan het einde van het seizoen reiken we de Spieren voor Spieren bokaal uit aan de vereniging die de meeste punten heeft behaald.

Meld je team aan voor de Scoren voor Spieren actie door een mail te sturen of te bellen naar 020-2611782. Bij aanmelding ontvang je de Scoren voor Spieren sponsorformulieren voor je team.

Doe mee aan een actie of steun een actie

Het gehele jaar worden er diverse sportieve evenementen en acties georganiseerd voor Spieren voor Spieren. Kijk op www.sportenvoorspieren.nl en zie in 1 oogopslag welke evenementen en acties er de aankomende periode worden georganiseerd. Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om je eigen actiepagina te starten en zodoende ook in actie te komen voor kinderen met een spierziekte.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs