Home Doneren Contact
Profiel
Naam
Finn Appelo
Geboortedatum
06-11-2007
Woonplaats
Hoornaar
Spierziekte
Congenitale Myasthenie

Finn Appelo

Mijn naam is Finn en ik woon samen met mijn ouders en twee zussen, Bente en Liv, in Hoornaar. Ik heb de spierziekte Congenitale Myasthenie, waardoor ik heel snel moe ben. Dat vind ik niet leuk. Sinds dit jaar zit ik op speciaal onderwijs en dat is een stuk verder bij ons vandaan. Aan het begin vond ik dit erg moeilijk, maar ik zou er nu niet meer weg willen. Ik heb hier nu een echt vriendje en dat wilde ik zo graag.

Mijn sportheld is Lex Immers. Ik ben dankzij Spieren voor Spieren naar de wedstrijd Feyenoord – Besiktas geweest en daarbij mocht ik aan de hand van Lex Immers het veld oplopen. Dat was zo ontzettend gaaf! Mijn hobby is bouwen met Lego en Kapla, dat vind ik super leuk. Later wil ik uitvinder worden, dus ik kan nu goed oefenen.

Spieren voor Spieren betekent veel voor mij, want ondanks mijn spierziekte en beperkingen organiseren zij de Spieren voor Spieren Dag en mocht ik naar Feyenoord en dat was echt zo cool. Mijn grootste droom is om Lex Immers nog een keer te ontmoeten, dan natuurlijk een echte handtekening te scoren en een mooie foto te maken van ons tweetjes.

Finn Appelo W2


Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs