Home Doneren Contact

Synergy Invitational


De Synergy Invitational en Spieren voor Spieren roepen alle CrossFit boxen in Nederland op om hun gezonde spieren in te zetten voor kinderen met zieke spieren. Tijdens de actieweek van 1 t/m 8 juli dagen wij alle CrossFitters uit om met hun box zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar en bestrijding van spierziektes.Om jullie hierbij te helpen hebben we een digitaal promotie pakket en een speciale Spieren voor Spieren workout voor jullie gemaakt.

De 24 boxen die het meeste geld inzamelen mogen twee mannelijke en twee vrouwelijke atleten afvaardigen naar het hoofdevenement in Sportcomplex de Rietlanden in Lelystad op 8 augustus..

Het hoofdevenement zal bestaan uit drie workouts waarin zestien teams van drie mannen en drie vrouwen het tegen elkaar op nemen. De teams worden samengesteld door middel van een loting. Hierdoor speelt de interactie tussen de atleten, die elkaar vaak niet kennen een belangrijke rol. Het team dat een som weet te creëren die groter is dan de delen (Synergy) heeft de grootste kans op de overwinning.

Alle opbrengsten van de actieweek en het hoofdevenement worden gedoneerd aan Spieren voor Spieren.

Wij hopen je op deze manier enthousiast te hebben gemaakt voor ons event en hopen dat jullie je samen met ons willen inzetten voor Spieren voor Spieren.

U kunt contact met ons opnemen via ons e-mailadres synergythrowdown@gmail.com of telefonisch via 06 -12 33 66 75.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs