Home Doneren Contact

Rally Gorssel


De Spieren voor Spieren Rally is toe aan de zesde editie. De datum voor deze nieuwe rally staat vast: 13 juni 2020. Op die – hopelijk weer zonnige – zaterdag zijn rallyliefhebbers weer van harte welkom bij Loetje in Gorssel. De inschrijving start deze week!

In juni 2019 was de rally, georganiseerd door Rotary Gorssel, goed voor 64 equipes – een record. De opbrengst voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen kwam, mede dankzij de bijdragen van veel sponsoren uit de regio, uit op €15.000!

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief, uitdagend, maar vooral ook toegankelijk en gezellig evenement. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s.

Ook op 13 juni 2020 zal de strijd om de winst in de Sport- en de Tourklasse veel spanning opleveren. En ook deze keer zal er weer een speciale prijs zijn voor de jongerenklasse, met tieners en twintigers als deelnemers.

Meedoen?
Hier is het inschrijfformulier.

U kunt ook de rally van 2020 sponsoren
De rally wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren die Rotary Gorssel wist aan te trekken. Wilt u volgend jaar ook als sponsor uw bijdrage leveren? Bekijk het overzicht van de mogelijkheden en de kosten.

Geniet na van de rally van 2019
Download uw herinneringen hier.

Zo leuk is deze rally
Hoe leuk is de Spieren voor Spieren Rally? Kijk de video en u weet het. En daarna: inschrijven!

Meer informatie vind je op: http://www.spierenvoorspierenrally.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs