Home Doneren Contact

Helmond Tenggara Cup


Flyer programmaSinds 2013 is de opzet gemaakt voor een Tenggara Cup (voetbaltoernooi) voor de 4e generatie van de zuidoost Molukse gemeenschap in Nederland. De 1e editie vond plaats in Zwolle, gevolgd door een 2e in Nistelrode en een 3e in Rijssen. Bij de laatste editie namen ruim 175 spelers deel, zowel meisjes/dames als jongens/heren in de leeftijdscategorie van 6 t/m 35 jaar. Een zeer geslaagd evenement met maar liefst 550 bezoekers.

De 4e editie wordt op 9 juli gehoudenin Helmond en vol trots bij Helmond Sport uit Jupiler League in het Lavans stadion van Helmond Sport. De verwachting is dat het deelnemersveld en het bezoekersaantal dit jaar wederom zal stijgen. Spieren voor spieren wordt deze dag ook ter promotie onder de aandacht gebracht met tal van promotiemateriaal. Team Helmond zal deze dag opdraven in shirts van Stichting Spieren Voor Spieren. Hiermee is er een direct initiatief om Stichting Spieren Voor Spieren onder de aandacht te brengen. Zo zal er een specifiek centraal punt opgezet worden ter promotie van Stichting Spieren Voor Spieren, eventuele andere goede doelen en partners/sponsoren. Stichting Spieren Voor Spieren zorgt ook voor promotiemateriaal, dit zal op 9 juli dan ook verspreid worden.Opening Tenggara cup 2015

Naast de Tenggara Cup komt er deze editie op het naastgelegen parkeerterrein ook een Kidszone en is er een opzet Tenggara Games (zeskamp). Deze zijn beide voorzien met tal van attributen vanuit Stichting Jibb, Alertshop en Crazy Air. Om de Molukse cultuur te laten ervaren wordt er dit jaar ook een Pasar (markt) georganiseerd, waarbij de kramen door van der Vorst kraamverhuur worden geplaatst. Dit dagprogramma wordt begeleid door muziek van DJ Da Faan.

Naast sport, spel, ontspanning en muziek kan iedereen terecht in de Business Club van Helmond Sport, de Pandoer voorziet iedereen de gehele dag van allerlei dranken en spijzen. Dit geldt tevens voor het avondprogramma dat plaatsvind in de Business Club van Helmond Sport en iedereen kan genieten van een geweldig feest, een hapje en een drankje namens de Pandoer. Het avondprogramma wordt compleet gemaakt met muziek van een live band, DJ DONCONTROL en DJ SAYCO.

Namens de organisatie, tot ziens op 9 juli in Helmond!
Flyer Mede mogelijk gemaakt door

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs