Home Doneren Contact

Dinnershow Dinner & Dance!


Lekker eten, entertainment en ook nog een goed doel steunen op hetzelfde moment; dat kan! Hoe, wat, waar en wanneer gaan we u snel uitleggen.

Wij zijn Team4Nina en wij zetten ons in om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren (voor meer informatie over Spieren voor Spieren, klik op deze link: https://www.spierenvoorspieren.nl) In 2014 hebben we dit gedaan door middel van een eigen dinnershow te organiseren, wat toen een groot succes was. De aanleiding hiervoor was dat Nina sinds haar geboorte een spierziekte heeft. Door de dinnershow van 2014 zijn we erachter gekomen dat er ook heel veel mogelijk is, zelfs met een spierziekte. We hebben hier zoveel kracht uit gehaald dat we dit gaan herhalen.

Wilt u of kent u mensen die hierbij willen zijn? Let dan goed op, want de volgende informatie kan dan goed van pas komen!

Wat?             Dinnershow ‘Dinner & Dance’
Een vijfgangendiner met een loterij en entertainment

Wanneer?   28 oktober 2017

Waar?          NH Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Hoe laat?     Ontvangst van 18.00 tot 18.30
Aanvang 19.00u

Aangezien de dinnershow in NH Koningshof plaatsvindt, is er een mogelijkheid om te hier te overnachten. Team4Nina biedt u hiervoor een speciaal tarief aan. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via mail.

Met vriendelijke groet,

Team4Nina

https://www.team4nina.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs