Home Doneren Contact

Dam tot Damloop 2016


Loop de Dam tot Damloop voor kinderen met een spierziekte! 

Schrijf je nu in >

Spieren voor Spieren heeft in 2015 met 400 lopers aan de start gestaan van de Dam tot Damloop (10 EM). Gezamenlijk is er een prachtig bedrag opgehaald van ruim €45.000,- voor kinderen met een spierziekte. Mede door dit succes hebben wij in 2015 wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten kunnen financieren, is het Duchenne Centrum Nederland in februari 2016 geopend en zijn er leuke dagen georganiseerd voor kinderen met een spierziekte en hun gezin.

Ook dit jaar kan jij je alleen of met een team via Spieren voor Spieren inschrijven voor de Dam tot Damloop 2016. Onder het motto: ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’ kom jij, naast je sportieve prestatie, in actie voor kinderen met een spierziekte. Het doel is om dit jaar wederom een prachtig bedrag op te halen.

Spieren voor Spieren vraagt iedere deelnemer minimaal €100,- aan donaties op te halen. Vanzelfsprekend moedigen wij je aan om dit bedrag nog verder te verhogen. Om je te helpen bij het vinden van donateurs, bieden wij iedere loper een unieke actiepagina aan.

Na inschrijving zorgt Spieren voor Spieren voor een startbewijs en een dry-fit hardloopshirt. Daarnaast stellen we mooie prijzen beschikbaar voor de lopers die het meeste sponsorgeld hebben opgehaald.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs