Home Doneren Contact


Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Maar zij hebben hulp nodig! Daarom organiseren Lionsclub Renkum, gesteund door Golfclub Heelsum en verschillende sponsoren, op vrijdag 31 augustus 2018 opnieuw een Spieren voor Spieren Golfdag.
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijzondere golfdag!

Waarom het voor u waardevol is om mee te doen
Dit jaarlijkse golftoernooi begint inmiddels traditie te worden, het wordt alweer voor de achste keer georganiseerd. Uit de reacties van deelnemers en sponsoren hoort de organisatie jaarlijks terug dat men de golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als een uiterst informele, aangename en goed verzorgde dag van ontspanning.
U kunt ervoor kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s, samen te spelen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook individueel inschrijven en op informele wijze nieuwe contacten maken. Ook aan de niet-golfers is gedacht. Speciaal voor hen wordt er een golfclinic georganiseerd. Onder begeleiding van een golfprofessional worden de basisbeginselen van het afslaan, chippen en putten geoefend. Net als het toernooi zal ook de golfclinic gepaard gaan met een kleine competitie. Alles bij elkaar een leuke manier om kennis te maken met de golfsport!
De golfdag wordt afgesloten met een borrel en een barbecue. Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar tijdens de barbecue een kleine veiling met fraaie items worden gehouden om de opbrengst voor Spieren voor Spieren nog wat te vergroten.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs