Home Doneren Contact

Egmond Marathon

Loop de Egmond Halve/Kwart Marathon voor kinderen met een spierziekte! 

In 2018 kun jij je alleen of samen met een team van vrienden en collega’s inzetten voor Stichting Spieren voor Spieren.

Onder het motto: ‘gezonde spieren inzetten voor zieke spieren’ zet jij je middels deelname aan de Egmond Halve Marathon of de Egmond Kwart Marathon en de daaraan gekoppelde fondsenwervende acties in voor kinderen met een spierziekte!

Bij deelname vraagt Spieren voor Spieren aan iedere deelnemer een eigen bijdrage van €25,-  en een minimaal donatiebedrag van €125,-. Vanzelfsprekend moedigen wij je aan om dit bedrag nog verder te verhogen. Wij helpen je bij het vinden van jouw donateurs door iedere loper een unieke actiepagina aan te bieden maar dagen je ook uit om na te denken over andere fondsenwervende acties! Na inschrijving krijg je van Spieren voor Spieren voor een startbewijs, een dry-fit hardloopshirt en de mogelijk om tijdens de Egmond Marathon kort na de start van de wedstrijdloop uit de startblokken te vertrekken. De lopers die na afloop van de Egmond Marathon het meeste sponsorgeld hebben opgehaald, ontvangen na afloop een mooie prijs!

Inschrijven voor de Egmond Halve Marathon
Inschrijven voor de Egmond Kwart Marathon

Deelnemen met jouw bedrijf is mogelijk. Bedrijven kunnen zich inschrijven door een email te sturen aan wietske@spierenvoorspieren.nl.  Na inschrijving ontvangt het bedrijf een factuur voor het aantal startbewijzen x €25,- excl. BTW.

Opbrengst
Spieren voor Spieren wil de beste behandeling maar ook de beste diagnostiek en zorg voor kinderen met een spierziekte. De opbrengst van de Egmond Marathon draagt bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht, zodat er in de toekomst nog meer kinderen met een mogelijke spierziekte gebruik kunnen maken van gecentraliseerd zorgonderzoek en diagnosestelling. Met de extra kennis en data die hieruit voortvloeit kan er vervolgens nog meer onderzoek worden gedaan om spierziekten uiteindelijk de wereld uit te helpen.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs