Home Doneren Contact

Samen 25 jaar vooruit

Dit jaar komt Spieren voor Spieren al 25 jaar samen met jullie in beweging om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Daarom blikken we in 2023 terug op 25 jaar. Met kinderen die vertellen wat snelle diagnose en behandeling voor ze betekent. Maar, we zijn nog lang niet klaar.

Want er zijn nog veel kinderen die op een diagnose of behandeling wachten. Daar staan we dit jaar ook bij stil. We geven deze kinderen een podium om hun verhaal te vertellen. Voor hen zetten wij elke dag weer een stap vooruit. Dat doen we door kennis en kracht te bundelen en fondsen te werven. Daarmee willen wij snellere diagnoses en behandelingen realiseren voor alle kinderen met een spierziekte.

Als aftrap van dit jubileumjaar komen we op zaterdag 28 januari in actie. We transformeren een deel van Utrecht Centraal tot een klein sportstadion en we gaan Staren voor Spieren. Onder leiding van Minke Booij, ambassadeur van Spieren voor Spieren, dagen we bezoekers van Utrecht Centraal uit om elkaar 25 seconden aan te kijken, zonder te knipperen.

Daarmee vragen we iedereen, tijdens Staren voor Spieren en het hele jaar, om stil te staan. Kijk niet weg en word je bewust van het gemak waarmee je beweegt.

Heb jij ook 25 seconden voor kinderen met een spierziekte?

Want alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs