Home Doneren Contact

Prachtig bedrag in ontvangst genomen op Goed Geld Gala

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij gisterenavond in de Beurs van Berlage ontvingen wij een fantastische bijdrage van 1.100.625,- euro uit de loterijopbrengsten. Dit hoge bedrag is mede tot stand gekomen door de VriendenLoterij PrijzenMarathon waar wij vorig jaar het goede doel van waren. Daarnaast hebben we in 2016 een eenmalige schenking gekregen voor het project EetSMAkelijk.

Op het Goed Geld Gala van de Vriendenloterij wordt jaarlijks bekendgemaakt welk bedrag de aangesloten goede doelen en verenigingen ontvangen voor hun activiteiten op het gebied van maatschappelijke gezondheid en welzijn in de samenleving.

Maar liefst 56,6 miljoen euro gaat er in 2017 naar Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij zorgen hiervoor. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders.

We zijn erg blij met de steun van de deelnemers aan de VriendenLoterij, die iedere maand de helft van hun lotprijs doneren aan Spieren voor Spieren.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs