Home Doneren Contact

Kinderboek TurBo levert € 3.000 op

Eerder dit jaar verscheen TurBo, een spannend en grappig kinderboek dat speciaal is geschreven voor onze kind-ambassadeur Coco Huiberts. De eerste druk was razendsnel uitverkocht, wat € 3.000 euro opleverde voor Spieren voor Spieren. Uiteraard was het Coco die de cheque in ontvangst mocht nemen.

Inspirerend voorbeeld

Zaterdag 1 oktober kwamen Annemarie en Michèle, de schrijver en illustrator van TurBo, op bezoek bij Coco. “Jij was de inspiratie voor dit boek, Coco”, vertelde Annemarie daarbij. “De hoofdpersoon Bo lijkt op jou; een vrolijk en positief meisje met een spierziekte, dat vooral kijkt naar wat ze wél kan. En omdat jij je als kind-ambassadeur zo goed inzet voor Spieren voor Spieren wisten we meteen: de opbrengst van TurBo gaat naar Spieren voor Spieren. We hopen dat deze € 3.000 een steentje kan bijdragen aan het onderzoek naar spierziekten.”

Nu verkrijgbaar: de tweede druk

De eerste druk van TurBo was binnen een paar weken uitverkocht. Maar goed nieuws: de tweede druk is inmiddels verkrijgbaar. Het kinderboek is voor € 15 te bestellen via www.turbo-boek.nl. Van elk verkocht boek gaat €10 naar Spieren voor Spieren (de overige €5 zijn drukkosten).

Ben jij benieuwd of het hoofdpersoon Bo lukt om te racen in een rode Ferrari op het circuit in Zandvoort? Bestel dan jouw exemplaar van TurBo, dan steun je tegelijk Spieren voor Spieren.

Bekijk hier de flitsende boekpresentatie van TurBo, met een hoofdrol voor kind-ambassadeur Coco én een rode Ferrari! 

turbo

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs