Home Doneren Contact

20/9 Golfdag PTI & De Hooge Rotterdamsche

Wil jij een lekker relaxed dagje golfen? Dat kan op woensdag 20 september tijdens de Spieren voor Spieren Golfdag georganiseerd door de Business Club van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche in samenwerking met PTI.

Business-leden van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bepalen ieder jaar een goed doel. Door het jaar heen spelen de leden golfwedstrijden om geld in te zamelen. Tijdens de laatste bijzondere wedstrijd, woensdag 20 september a.s., golfen bekende topsporters en onze ambassadeurs mee! Dit jaar hebben o.a. Minke Booij, Marjolein Bolhuis- Eijsvogel, Wieke Dijkstra, Henk en Marianne Timmer, André Ooijer en Phil Helsby al toegezegd de baan in te gaan met onze business-leden en hun gasten.

Programma 

10.00 uur Ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers en inslaan op de Driving Range, daarnaast ontvangt u een lunchpakket
11.30 uur Welkomstwoord
12.00 uur Start Golftoernooi (shotgun), versnaperingen in de baan, cabrio-schieten, longest, neary en bootje schieten
17.30 uur Borrel met hapjes en prijsuitreiking
19.00 uur BBQ met bijpassende dranken, live muziek en veiling

Inschrijven
Iedereen (minimaal handicap 54) die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren golfwedstrijd deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight, inclusief bekende topsporter, voor een bedrag van € 1.100,-. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig. Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke dag en avond aangeboden. Inschrijven kan hier!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs