Home Doneren Contact

Matrix Fitness

 

Onze partnership met Matrix Fitness is officieel in 2014 gestart en deze in Houten gevestigde leverancier van professionele fitnessapparatuur heeft zich toen voor 3 jaar verbonden aan Spieren voor Spieren.

Begin 2017 zette Marco Vonk, managing director van Matrix Fitness, opnieuw zijn handtekening onder een tweejarige overeenkomst met Spieren voor Spieren omdat Matrix Fitness het belangrijk vindt een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve samenleving. Zo sponsort Matrix Fitness topsporters zoals judoka Henk Grol, meerkampster Nadine Broersen, baanwielrenster Laurine van Riessen en sinds kort ook kickbokser Rico Verhoeven. Maar voor sommigen is bewegen niet vanzelfsprekend vandaar dat Matrix stichting Spieren voor Spieren ondersteunt.

Deze samenwerking uit zich onder andere in de opbrengsten van de entreegelden van hun jaarlijkse businesscongres ‘Dag van de Kracht’ en hun donatie van een professioneel cardiotoestel voor het Spieren voor Spieren Gala. In de voorgaande jaren doneerde Matrix hiermee bedragen van ruim 10.000 en bijna 19.000 euro aan Spieren voor Spieren. Verder is er in het verleden de campagne ‘Sporten is Doneren’ georganiseerd waarmee meer dan 12.500 euro werd opgehaald.
Daarnaast zet Matrix zich in om zoveel mogelijk fitnesscentra in Nederland aan te zetten tot deelname aan de Wintertijd Challenge.

Binnen de nieuwe overeenkomst ligt opnieuw de focus op het congres ‘Dag van de Kracht’, doneert Matrix ieder jaar een professioneel cardiotoestel voor het Spieren voor Spieren Gala en wordt er gekeken naar nieuwe ‘Sporten is Doneren’- campagnes.

www.matrixmembers.nl

Logo Matrix groot_zondertagline

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2019 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303