Home Doneren Contact

La Place

La Place heeft zich verbonden als maatschappelijk partner aan Stichting Spieren voor Spieren. Op 15 februari 2018 tekenden de partijen een driejarige overeenkomst om de samenwerking officieel te maken. Groot onderdeel van het partnerschap is om alle La Place vestigingen in Nederland met elkaar in actie te laten komen voor kinderen met een spierziekte.

La Place heeft zich als maatschappelijk partner ten doel gesteld om al haar medewerkers bij de samenwerking te betrekken, alle vestigingen te stimuleren in actie te komen voor de stichting en Spieren voor Spieren een podium te bieden om haar boodschap richting de klanten van La Place te communiceren. Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, is trots op deze verbintenis: “Gezondheid is een belangrijk thema voor La Place. We besteden in onze restaurants niet alleen veel aandacht aan veelzijdige en gezonde voeding, met dit soort initiatieven kunnen we onze klanten en medewerkers ook echt motiveren iets te doen voor degenen voor wie een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Ik ben er trots op dat La Place zich mag inzetten om de kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren.”

Aandacht van heel Nederland
Ook Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren, is erg blij met de samenwerking: “La Place kennen we al goed als hospitality partner bij de Spierathlon van de afgelopen jaren. Het is geweldig dat La Place een langdurig partnerschap met ons aangaat en met al haar medewerkers zoveel mogelijk geld gaat ophalen voor kinderen met een spierziekte. De verbintenis met La Place en de inzet van al haar vestigingen in Nederland, biedt ons de mogelijkheid om onze droom – een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte – te realiseren.”

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2021 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303