Home Actueel Over Spieren voor Spieren Vrijwilligers Voor kids
Volg ons via

School

Kom met je klas of school in actie voor Spieren voor Spieren en zet jullie gezonde spieren in voor zieke spieren! Acties zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een estafetteloop, fietstocht, sponsorloop, een jubileumviering of een loterij.

Spierballenloop: laat jouw school dit jaar haar Spierballen zien?

Een mooi voorbeeld van een sportief initiatief is de Spierballenloop. Deze sponsorloop kan op een voor jouw school geschikt moment georganiseerd worden. Jullie worden hierbij door ons ondersteund met promotiemateriaal en een draaiboek om ervoor te zorgen dat jullie sponsorloop zo snel en gemakkelijk mogelijk georganiseerd kan worden. Natuurlijk denken wij graag mee hoe we van de Spierballenloop op jouw school een geweldig succes kunnen maken.

Meld je school aan door een mail te sturen naar lennart@spierenvoorspieren.nl of te bellen naar 020-2611782. Het uitgebreide informatiepakket, met daarin alle benodigde materialen voor het organiseren van een succesvolle Spierballenloop, kun je vinden op de pagina downloads.

Zelf een actie organiseren?

Het hele jaar door organiseren diverse scholen acties waarbij zij geld ophalen door hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Heb je een leuke actie bedacht? Wij ondersteunen je graag met diverse promotiematerialen zodat jouw actie een groot succes kan worden. Neem contact op met Lennart Stekelenburg voor al je vragen en om je actie aan te melden.

spierballenloop

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2018 Spieren voor Spieren - IBAN: NL36INGB0000033322