Home Doneren Contact

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de Spierathlon 2015!

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de Spierathlon 2015!

Met deze inschrijving help je de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland.

Zaterdag 13 juni belooft een hele bijzondere dag te worden!

Maak nu via www.sportenvoorspieren.nl/uitdaging/spierathlon de sponsorpagina voor je team aan. Ga naar ‘Start actie’ en volg de stappen. Dit is eenvoudig en in een paar minuten gedaan. Deel je sponsorpagina met al je familie, vrienden en collega’s. Maak je omgeving enthousiast om jullie te sponsoren om zo het sponsorbedrag van € 750,- op te halen. Of meer natuurlijk! 
Op deze website en op www.spierathlon.nl zijn tips en ideeën te vinden om jouw actie nog succesvoller te maken.

Daarnaast houden we je regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen en verdere informatie via www.spierenvoorspieren.nl onze facebook en twitter.

Wil jij ook graag meedoen aan de volgende clinic? Op 3, 16 en 31 mei 2015 organiseert Spieren voor Spieren verschillende clinics ter voorbereiding op de Spierathlon. De clinics zullen plaatsvinden in Ouderkerk aan de Amstel. Op deze dagen kan je oefenen met de materialen die gebruikt zullen worden bij de Spierathlon en kan je je techniek bijspijkeren op de verschillende onderdelen onder begeleiding van professionele trainers. Meld je nu (gratis) aan voor de clinics door een mail te sturen naar spierathlon@spierenvoorspieren.nl

Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen en zien je graag bij de Spierathlon op 13 juni aanstaande in Ouderkerk aan de Amstel.

Met sportieve groet,

Team Spieren voor Spieren
Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs