Home Doneren Contact

XPRNCS en Spieren voor Spieren bundelen krachten!

Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. XPRNCS helpt Spieren voor Spieren daarbij door zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg ten behoeve van kinderen met een spierziekte. In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte.

Samenwerking XPRNCS en Spieren voor Spieren
Eric Nooijen, directeur XPRNCS.com: “XPRNCS biedt een uniek platform waar ondernemers VIP- & Business Club arrangementen kunnen boeken bij vele sporten met één account. Samen met deze ondernemers en de sportorganisaties gaan we Spieren voor Spieren ondersteunen. Dit doen we door van iedere boeking op het platform een bedrag te doneren. Daarnaast gaan we unieke belevingen aanbieden waar de opbrengst volledig naar Spieren voor Spieren gaat. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen en draagt iedereen bij om spierziekten bij kinderen te verslaan!

Samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan
Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren: “XPRNCS is voor ons een bekende speler in de wereld van sportevenementen en we vinden het ontzettend waardevol dat zij onze missie omarmen en actief gaan helpen met het werven van fondsen. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de topsport en dus past deze samenwerking helemaal in ons DNA. We kijken uit naar de samenwerking waarbij XPRNCS fondsen gaat werven voor kinderen met een spierziekte. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs