Home Doneren Contact

Wintertijd Challenge was weer fantastisch!

Door heel Nederland hebben mensen in het weekend van 27 en 28 oktober 2018 tijdens de Wintertijd Challenge gesport. Op meer dan 55 locaties werden sportieve challenges georganiseerd, met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor kinderen met een spierziekte. De Wintertijd Challenge 2018 vond voor het eerst gedurende het hele weekend plaats. Dit jaar konden actievoerders en deelnemers niet alleen in het extra nachtelijke uurtje sporten. Ook gedurende de dag op zaterdag 27 en zondag 28 oktober. Tot nu toe is er €75.309,- ingezameld voor kinderen met een spierziekte.

Op veel verschillende locaties door het hele land zijn grote en kleinschalige acties georganiseerd. Bij de grotere partijen hoorde dit jaar Snow World, waar deelnemers kon skibroek hangen voor het goede doel, en speelpark Oud Valkeveen, waar de gehele dagopbrengst naar Spieren voor Spieren is gegaan. Daarnaast zijn enorm veel challenges door actievoerders georganiseerd, waarbij de sporten enorm uiteen liepen. Zo zijn deelnemers bij een challenge ‘plankend de winter in gegaan’,  bleven heel wat deelnemers op om midden in de nacht op om te bootcampen, zijn er heel veel baantjes gezwommen, flink wat uren gespind en heel wat kilometers hardgelopen.

We willen iedereen die zich tijdens de Wintertijd Challenge heeft ingezet voor Spieren voor Spieren ontzettend bedanken!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs