Home Doneren Contact

Wintertijd Challenge 2018 geopend voor organisatoren!

Over 2 maanden is het dan weer zo ver, dan komt Nederland in actie voor de 8ste editie van de Wintertijd Challenge. Dit jaar daagt niemand minder dan Sven Kramer iedereen uit om in actie te komen voor kinderen met een spierziekte. Vanaf vandaag zijn officieel de inschrijvingen weer geopend voor organisatoren. Dus meld je aan en organiseer met vrienden, familie, sporters en/of collega’s jouw eigen Wintertijd Challenge!

Trailer: ‘Sven Kramer daagt jou uit!’ 

Wij gaan je helpen met organiseren!
Wij gaan je helpen met het organiseren van jouw eigen Wintertijd Challenge. Via live-webinars, een facebookpagina voor organisatoren, tips van andere organisatoren en met mooi campagnemateriaal (posters, banners, flyers, t-shirts etc): dit jaar gaan we samen voor een nieuw record! Vanuit Spieren voor Spieren zijn er twee contactpersonen die je bij alles kunnen helpen, dat zijn onze Jelmer en Cliantha. Twijfel niet, en neem gerust contact met ze op als je vragen hebt bij het organiseren van jouw Wintertijd Challenge.

Wintertijd Challenge ’s nachts én het hele weekend
De Wintertijd Challenge 2018 vind gedurende het hele weekend plaats. Dat betekent dat wij je vooral aanmoedigen om tijdens het extra nachtelijke uurtje te gaan sporten, maar dat je dit jaar ook mee mag doen gedurende de dag op zaterdag 27 of zondag 28 oktober. Op deze manier kunnen nog meer mensen meedoen, en hopen we een nog hoger bedrag op te halen dan voorgaande jaren. Het is dus écht het weekend van de wintertijd.

Sluit je vandaag nog aan bij de Wintertijd Challenge 2018
Tot slot doen ook nog eens heel veel sportlocaties mee dit jaar, van SnowWorld tot aan zwembad de Wisselaar in Breda! Heel Nederland doet mee. Geen actie te groot of te klein. Met het geld dat we samen gaan ophalen tijdens de Wintertijd Challenge zal Spieren voor Spieren het mogelijk maken om kinderen met een spierziekte te laten sporten en bewegen. Sluit je bij ons aan en maak het verschil!

Kortom, kom in actie, maak het verschil voor kinderen met een spierziekte en roep iedereen die je kent op om mee te doen.  Ga snel naar www.wintertijdchallenge.nl.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs