Home Doneren Contact

We hebben nieuwe collega’s!

We hebben twee nieuwe collega’s die ons team Fondsenwerving komen versterken en we stellen ze graag aan je voor.

Pim Dielemans – medewerkster Fondsenwerving

Hoi, mijn naam is Pim. Vanaf 7 maart ga ik aan de slag als medewerker fondswerving bij Spieren voor Spieren.  Laat ik mezelf even kort voorstellen. Als een Brabander wonend in Den Bosch, houd ik er een Bourgondische levensstijl op na. In het weekend ga ik dan ook graag uiteten met vrienden of familie. Om in balans te blijven vind ik het belangrijk om voldoende te bewegen. Bij goed weer maak ik graag een flinke wandeling en ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ondanks dat de zomer mijn favoriete seizoen is, houd ik van snowboarden en ben ik minstens één keer per jaar op de piste te vinden! Naast al deze gezelligheid, draai ik mijn hand niet om voor een uitdaging en ben ik bereid daar hard voor te werken. Tot snel!

Jan Boersma – Fondsenwerver

Jan Boersma, inmiddels 55 jaar jong en fondsenwerver, fietser en vader. Veel korter dan dat kan ik mezelf niet omschrijven. En elk van deze omschrijvingen heeft te maken met mijn energie en motivatie om Spieren voor Spieren verder te laten versnellen. Om mezelf voor te stellen neem ik je graag even mee.

Ik begin met de laatste, als echte gezinsman en trotse vader van Laira (10) en Tigo (5). Geweldig om mijn kinderen te zien opgroeien. Dat gaat ook hier met vallen, opstaan en soms teveel schermpjes… Maar zoals zij hun kansen krijgen, vind ik dat elk kind die moet krijgen. Ook kinderen die zijn getroffen door een (spier)ziekte willen spelen, sporten en zich ontwikkelen. De compassie die ik daar heb, geeft me extra energie om me voor Spieren voor Spieren in te zetten.

Dan het fietsen. Als je sport en bewegen zegt, zeg je Jan, en daarmee natuurlijk Spieren voor Spieren. Ik ben een absolute veel-fietser, van racefiets tot gravelbike tot mountainbike. Daarbij zoek ik ook grotere uitdagingen op zoals de Marmotte en The Ride.

Veel fietsen vraagt om conditie en vitaal leven. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik gezond ben en dat dit mij energie en een doel geeft. Maar tegelijk realiseer me ook juist daarom dat een spierziekte dat stuk leven en beleven heel moeilijk maakt. Hoe gaaf is het dat ik vanuit de kracht die ik hier heb anderen -die het minder hebben getroffen- kan helpen. Misschien moet ik een van mijn grootste uitdagingen dit jaar maar eens fondsenwervend in gaan zetten om geld op te halen!

Tenslotte -zeker niet als minste- werk ik al jaren als fondsenwerver. De ervaring die ik heb opgedaan bij onder meer Jantje Beton, het Reumafonds, de Maag Lever Darm Stichting en het Longfonds wil ik maximaal inzetten om de inkomsten van Spieren voor Spieren verder te laten groeien. Dat begint de komende maanden met het vinden en binden van nieuwe donateurs. Mensen die net als ik vinden dat het onacceptabel is dat er 20.000 kinderen in Nederland zijn met een spierziekte. Mensen die door steun aan Spieren voor Spieren ook willen dat de behandeling van deze kinderen wordt versneld. Daarin mogen we geen tijd verliezen!

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs