Home Doneren Contact

We hebben een nieuwe collega!

Afgelopen week is Mariska Reijmers gestart als communicatiemanager bij Spieren voor Spieren. Mariska stelt zich graag even voor.

Ik ben geraakt door de noodzaak van de oprichting van Spieren voor Spieren en de bevlogenheid waarmee met een klein team zoveel resultaat wordt behaald. Kennis, kracht en mensen samenbrengen én te activeren. Als fondsenwervende organisatie zijn verhalen nodig. Verhalen over de urgentie van de inspanningen van Spieren voor Spieren voor het levens veranderende effect op de kinderen en hun familie. Mijn ambitie is om met elkaar al deze verhalen het juiste zichtbare podium te geven waarmee we nog meer impact kunnen maken.

Nadat ik mijn carrière begon bij een reclamebureau ben ik nu toch al gauw zo’n 25 jaar als communicatieprofessional aan het werk. Naast de groei in verschillende communicatiefuncties en organisaties heb ik in die tijd ook twee kinderen gekregen met wie ik in Zandvoort samenwoon. En met een dochter van 16 jaar en een zoon van 8 jaar is communicatie op de juiste toon én op het juiste moment evenzo belangrijk. Alles met zorg, aandacht en een gulle lach.

Ik kijk er naar uit om de wereld van Spieren voor Spieren te leren kennen en om dan bij te dragen aan een (ver)beter(d) leven van de kinderen en hun familie.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs