Home Doneren Contact

Voorlopige opbrengst Wintertijd Challenge 2017 bekend

Zaterdagnacht is het ‘voorlopige’ eindbedrag van de Wintertijd Challenge 2017 bekend gemaakt. De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement waar deelnemers onder het motto ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ geld inzamelen voor alle 20.000 kinderen met een spierziekte. In de nacht van 28 op 29 oktober vond de 7e editie van dit evenement plaats, waarbij bij het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd op meer dan 90 locaties actief werd gesport.

Directeur Minke Booij nam op het hoofdevenement in Zoetermeer de cheque met het fantastische bedrag van €174.375,- in ontvangst. Minke Booij; “Wat ontzettend bijzonder dat zoveel mensen in deze nacht een topprestatie leveren”. Het bedrag zal nog verder oplopen, aangezien er nog tot eind november de mogelijkheid is om geld te doneren. Informatie over het definitieve eindbedrag volgt.

Via deze weg willen wij organisatoren, deelnemers en donateurs die een topprestatie hebben geleverd, hartelijk bedanken voor hun inzet! Mede dankzij jullie hebben we een fantastische Wintertijd Challenge 2017 neer kunnen zetten! Ook kind-ambassadeur Sylvie wil jullie hartelijk bedanken; “Ik wil alle ‘top’sporters bedanken voor hun inzet. Want dankzij jullie kan Spieren voor Spieren zich inzetten voor kinderen zoals ik”.  

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs