Home Doneren Contact

Vele extra activiteiten tijdens de Spieren voor Spieren Dag

Jaarlijks organiseren we speciaal voor kinderen met een spierziekte de Spieren voor Spieren dag. Een zorgeloze en leuke dag voor het hele gezin die volledig in het teken staat van plezier maken. Er zijn al vele attractieparken en dierentuinen bezocht en dit jaar is op zondag 4 september Attractiepark Duinrell aan de beurt. Durf jij in de duizelingwekkende Waterspin? Stap je in de snelle achtbaan Falcon en familieachtbaan de Dragonfly? Of kies je liever voor de Indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory? Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven. Midden op
het attractiepark ligt het Tropische Tikibad met maar liefst elf glijbanen! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River, iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad.

Qua attracties is er genoeg keuze, maar daarnaast worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd! Niemand minder dan Yes-R verzorgd speciaal voor alle kinderen een optreden! Verder kunnen de kinderen deelnemen aan:

  • MAAK JE EIGEN DEKBEDOVERTREK: De kinderen gaan met waterpistolen en waterbommetjes gevuld met textielverf een dekbedhoes verven, die ze na afloop mee naar huis kunnen nemen en daadwerkelijk kunnen gebruiken om onder te slapen.
  • EEN EIGEN RAP MAKEN: De kinderen gaan onder leiding van Joey van NCYM  anderhalf uur rappen. Er wordt een filmpje gemaakt om het helemaal echt te maken en die kan op youtube worden geplaatst.
  • SCHIET JE ZELFGEMAAKTE RAKET DE RUIMTE IN: De kinderen gaan van petflessen en knutselmateriaal raketten maken die ze met behulp van een fietspomp de lucht in kunnen schieten.
  • VERSCHILLENDE SPORTACTIVITEITEN: allemaal aangepast op kinderen met een spierziekte, denk aan zitvolleybal, op het doel schieten met hockey, tafelvoetbal en nog verschillende andere schiet en gooi spellen.
  • VERSCHILLENDE SPELACTIVITEITEN: raften op het water en luchtbuksschieten zijn hier voorbeelden van
  • SCHMINKEN
  • SCHILDEREN: werk mee aan een groot gemeenschappelijk schilderij en beschilder je eigen autootje die je mee naar huis mag nemen

We willen alle kinderen een ontzettend leuke en onbezorgde dag geven!
Zijn jullie een gezin met een kind (tot 21 jaar) met een spierziekte? Ga dan 4 september mee. Meld je zo snel mogelijk aan, het wordt een dag om nooit te vergeten! Aanmelden.

sJZ0B0944

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs