Home Doneren Contact

Uitzending ‘De Helden van Nu’ met Oma Sylvia en Guus!

In het Tv-programma ‘De Helden van Nu’ staat deze maand Spieren voor Spieren actievoerder ‘Oma Sylvia’ centraal. ‘Oma Sylvia’ is Sylvia de Zoete en zij zet zich al 10 jaar met haar gezonde spieren in voor kinderen met zieke spieren, zoals Guus. In totaal heeft zij ruim € 50.000,- opgehaald door middel van statiegeld acties in supermarkten en door deel te nemen aan zwemchallenges! Mede dankzij  haar inzet kan Guus weer zwemmen en daarom is Oma Sylvia een held!

Onze helden verdienen aandacht. In ‘De Helden van Nu’ zet presentator Kevin en Spieren voor Spieren Directeur Minke Booij, Oma Sylvia in het zonnetje. Oma Sylvia staat symbool voor al onze actievoerders. Daarnaast zien we ambassadeur Ron Vlaar en kind-ambassadeur Guus in de uitzending, waarbij Guus aan Oma Sylvia laat zien hoe hij geniet van zwemmen!

Minke Booij namens Spieren voor Spieren: ‘Wij zijn actievoerders als Oma Sylvia zeer dankbaar. Oma Sylvia laat zien dat iedereen zijn of haar gezonde spieren in kan zetten voor kinderen als Guus. En dankzij die inzet kunnen wij sneller diagnose en behandeling voor alle kinderen met een spierziekte beschikbaar maken. Zo komt genezing van kinderen met een spierziekte elke dag dichterbij.’

Donatie
Ben jij geraakt door het verhaal van Oma Sylvia en wil je haar mooie actie ondersteunen middels een donatie? Klik dan hier:
Oma Sylvia gaat voor het 10e jaar zwemmen voor Spieren voor Spieren (sportenvoorspieren.nl)  Een snelle algemene donatie via een Tikkie kan ook! Betaalverzoekjes via Tikkie

Zelf in actie komen?
Zet net als Oma Sylvia jouw gezonde spieren in voor kinderen met zieke spieren! Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er vele mogelijkheden. Bedenk zelf een sportieve challenge of doe mee met één van de evenementen die in het teken staan van Spieren voor Spieren.

Via onderstaande link kun je, net als Oma Sylvia, een actiepagina aanmaken:
Kom in actie voor Spieren voor Spieren (sportenvoorspieren.nl)

Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Esmay via Esmay@spierenvoorspieren.nl

Uitzendschema ‘De Helden van Nu’
Regulier bij SBS6:
Zondag 2 mei om 16.00 uur
Herhaling 1 bij SBS6:
Zaterdag 8 mei om 11.00 uur
Herhaling 2 bij SBS6:
Zaterdag 25 september om 11.00 uur
Herhaling 3 bij Net5:
Zaterdag 8 mei om 13.00 uur

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs