Home Doneren Contact

BELANGRIJK BERICHT: Trap voor Trap wederom verplaatst

Beste deelnemer aan Trap voor Trap,

Op dit moment heerst het coronavirus in Nederland en dat heeft ook gevolgen voor de nationale gezondheid in Nederland. De overheid roept mensen op om zoveel mogelijk thuis te werken, en grote groepen te vermijden.

Wij moeten de kwetsbare groepen, waaronder kinderen met een spierziekte, zoveel mogelijk beschermen, zodat zij niet in aanraking komen met het virus. Spieren voor Spieren wil op geen enkele manier bijdragen aan de verspreiding van het coronavirus.

Daarom hebben wij, helaas, moeten besluiten om Trap voor Trap op zondag 19 april 2020 niet door te laten gaan. Het is de tweede keer dat we dit mooie evenement niet door kunnen laten gaan. Een loodzware beslissing.

Op dit moment weten wij nog niet wanneer het coronavirus voorbij is. Ook weten wij op dit moment nog niet wanneer het Philips Stadion weer beschikbaar is. Het zijn onzekere tijden. Daarom hebben wij besloten om het evenement te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in het voorjaar van 2021.

Ondanks alle tegenslag zijn wij nog niet verslagen. We blijven optimistisch. Net zoals kinderen met een spierziekte. Stap voor stap komen we steeds dichterbij een datum waarop het wél gaat lukken. Driemaal is scheepsrecht en dus kijken wij, meer dan ooit, uit naar het moment waarop wij, trap voor trap, alle spierziekten bij kinderen gaan verslaan. Samen blijven we sterk staan.

Met sportieve groet, en tot snel,

Minke Booij
Directeur Spieren voor Spieren

———————————————————————————————————————————————————
Veelgestelde vragen:

Op basis van welke feiten hebben jullie de keuze gemaakt om Trap voor Trap niet door te laten gaan?
Op basis van het advies vanuit het RIVM. Daarnaast roept de overheid alle Nederlanders op om sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden.

Wat is de nieuwe datum van Trap voor Trap in het Philips Stadion?
Daarover gaan wij in gesprek met onder andere PSV en wij hopen deze datum later in het jaar bekend te kunnen maken. Uitgangspunt is een zondag in het voorjaar van 2021.

Waarom hebben jullie besloten om het evenement naar volgend jaar te verplaatsen?
We nemen de beslissing nu al, omdat de vooruitzichten niet gunstig zijn. Op dit moment weten we nog niet wanneer het coronavirus voorbij is. Ook weten wij op dit moment nog niet wanneer het Philips Stadion weer beschikbaar is (doordat data voor een eventueel vervolg van de voetbalcompetitie nog onbekend zijn). Kortom, het zijn onzekere tijden. Daarnaast willen wij Trap voor Trap niet voor een derde keer afzeggen. Het voorjaar van 2021 lijkt ons op dit moment de meest veilige keuze, waarbij wij verwachten dat het evenement écht doorgang kan vinden.

Moet ik mij opnieuw aanmelden voor de nieuwe datum?
Nee, dat hoeft niet. Jouw deelname en donatiebedrag blijven gewoon staan.

Mogen nieuwe teamleden zich nog steeds inschrijven?
Uiteraard, de inschrijving blijven geopend.

Wat moet ik tegen mijn donateurs vertellen?
Hun donatie blijft gewoon staan en besteden we nog steeds aan onze missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan. Het is raadzaam om jouw donateurs te informeren met het officiële bericht dat we hebben geplaatst op de website van Spieren voor Spieren.

Wanneer worden de prijzen dan verloot?
Op een nader te bepalen datum zo’n 3 weken na de nieuwe datum.

Wat als ik verhinderd ben bij de nieuwe datum?
Dat is heel spijtig. Je mag dan gratis meedoen bij onze edities bij AZ, ADO of de volgende keer als we het bij PSV gaan doen.

Mijn vraag is nog niet beantwoord en ik zou graag een antwoord willen ontvangen. Wat moet ik doen?
Voor vragen met minder urgentie kun je een mail sturen naar spieren@spierenvoorspieren.nl. Op dit moment werken wij (i.v.m. het coronavirus) vanuit huis, maar wij zijn telefonisch gewoon bereikbaar. Voor urgente vragen kun je bellen naar het kantoor van Spieren voor Spieren: 030-2273444. Wij gaan je vraag dan zo snel als mogelijk beantwoorden.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs