Home Doneren Contact

Tielse business avond bij Blijdesteijn Mode zeer goed bezocht

Twee van de organisatoren, Remco (Riverland E-Commerce) en Geert (Automotive Centrum Gelderland), nemen in januari 2016 deel aan de Scan Covery Trial. Een autosportevenement waarbij 75 teams in 8 dagen tijd kris kras door Scandinavië, met eindbestemming de Noordkaap, ruim 6.500 kilometer afleggen onder barre omstandigheden. Met als doel geld op te halen voor het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte.

Zeldenrust Business Events is gevraagd een event te organiseren voor het werven van sponsoren voor de Scan Covery Trial en tevens bekendheid te geven aan dit autosportevenement. In samenwerking met Blijdesteijn Mode is de avond uitgegroeid tot een succesvol en zeer goed bezocht business event, waarbij iedereen in de watten werd gelegd. Het was een informele en gezellige avond waarbij er tevens volop kansen waren om te netwerken. De vrouwen konden tussendoor onder het genot van een hapje en een drankje btw vrij shoppen in de winkel.

Veiling door Gert Jakobs

Centraal op de avond stond een veiling, waarbij de presentatie in handen lag van Gert Jakobs. Met deze veiling is er geld geworven voor Spieren voor Spieren. De hoofdsponsoren van Scan Covery Trial Team 52 hebben diverse items aangeboden, waaronder een skybox in Amsterdam Arena tijdens de Toppers voor 10 personen. De hoofdsponsoren zijn: Blijdesteijn Mode, Zeldenrust Marketing, Land Rover Terlouw, Automotive Centrum Gelderland, Pompzuigershop.nl, Cambridge, 4dB Roadshow, Plan Effect Systeemwanden, Vectus Lease, EB Personeelsdiensten en Groda AGF. Geïnteresseerden die Team 52 graag willen sponsoren kunnen contact opnemen met Zeldenrust Business Events: info@zeldenrustbusinessevents.nl.

Voor de invulling van de avond zijn er diverse bekende Nederlanders benaderd om zo de avond een bijzonder en exclusief tintje te geven. Op de avond vond een inspirerende masterlezing plaats, gepresenteerd door Hans Biesheuvel, initiatiefnemer van ONL voor Ondernemers. De veiling werd gepresenteerd door Tielenaar Gert Jakobs. Voormalig prof wielrenner en vaste tafelgast bij Tour du Jour. En mensen die een fles Moet & Chandon kochten tijdens de veiling mochten de fles samen met Jort Kelder openen met sabel (sabreren). Ook Macha van der Vaart was namens Spieren voor Spieren aanwezig. Zij is hockeyster en heeft verschillende medailles op de Olympische Spelen gewonnen.

De Tielse ondernemers zijn tijdens de Scan Covery Trial live te volgen via Facebook: https://www.facebook.com/Scan-Covery-Trial-Team-52-701430076650810/?fref=ts

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs