Home Doneren Contact

Succesvol EK Volleybal

De afgelopen anderhalf week werd in vier speelsteden in Nederland en België het Europees Kampioenschap Volleybal gespeeld. Wij waren hier het maatschappelijke doel van. Dit hield in dat de organisatie van het EK Volleybal ervoor heeft ervoor dat Spieren voor Spieren in alle opzichten mee werd genomen in de  communicatie in aanloop naar het toernooi en in diverse uitingen tijdens het EK. Daarnaast hebben we tijdens de wedstrijden van het Nederlands team met veel enthousiaste vrijwilligers loten verkocht voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen. Uiteindelijk hebben we met z’n allen ruim € 9.000,- opgehaald! Een fantastisch bedrag. We willen hierbij graag iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen.

Een speciaal bedankje gaat uit naar de speelsters van het Nederlands Volleybalteam. Ze stonden altijd open voor een leuke en goede samenwerking, waarbij ze veel contact hebben gehad met kinderen met een spierziekte.

Het was een fantastisch en goed georganiseerd toernooi, met een kolkende Oranje massa die de meiden heeft ondersteund om een prachtig zilveren medaille te behalen.

zilveren medaille damespodium volleybal dames

Credits: Fotografie Pim Waslander

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs