Home Doneren Contact

Stem op Jeroen Zoet

Ambassadeur Jeroen Zoet is door de Eredivisie en VriendenLoterij genomineerd voor de titel Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015. Iedereen kan vanaf vandaag stemmen op hun favoriet. De andere genomineerden zijn Maikel Kieftenbeld (FC Groningen) en Jordan Botaka (sbv Excelsior). Stemmen op Jeroen kan via www.maatschappelijkspeler.nl/

Maatschappelijk betrokken
Jeroen Zoet heeft zijn nominatie ruimschoots verdiend op basis van zijn inzet voor de diverse maatschappelijke projecten van PSV. De doelman is een veel geziene gast bij activiteiten zoals Playing for Success, ook vervult hij een voortrekkersrol tijdens de ziekenhuisbezoeken van de PSV-selectie. “Het geeft mij een fantastisch gevoel om in mijn functie als voetballer een ander een fijne dag te bezorgen”, toont de doelman zich zeer bewust van zijn voorbeeldfunctie.

Ambassadeur 
De doelman is daarnaast vanaf dit jaar actief als ambassadeur. Zo nam hij een Spierballen Battle op met Bram de Caluwé en nam hij samen met zijn moeder, oom en Bram in zijn vakantie deel aan de Spierathlon. “Het was een geweldig evenement om mee te maken en een zeer geslaagde dag”, vertelt Zoet. “Het was vooral heel speciaal om alles samen met Bram te doen en zoveel geld op te halen voor dit geweldige doel.”

Publieksstem
Het publiek kan dit jaar stemmen op een van de genomineerden via www.maatschappelijkspeler.nl. Onder alle stemmers verloot de Eredivisie bovendien enkele fraaie prijzen, waaronder een meet & greet met de winnaar. De jury bestaande uit Deniz Türüc (winnaar 2014), Alex Tielbeke (Directeur Eredivisie CV), Jaap de Groot (Chef Sport De Telegraaf) en Michiel Verboven (managing director VriendenLoterij) heeft vervolgens het laatste oordeel.

Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015
De winnaar van de titel ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015’ wordt beloond met een geldprijs van € 50.000,-, die hij mag besteden aan een sociaal project naar keuze. Op maandag 31 augustus tijdens het Voetballer van het Jaar Gala 2015 wordt bekendgemaakt wie zich Maatschappelijk Speler Eredivisie 2015 mag noemen. Jeroen is alvast enorm trots op zijn nominatie voor de Meer dan
voetbal-award. “Het is natuurlijk hartstikke mooi en speciaal om genomineerd te worden. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor PSV dat zich erg breed inzet op het vlak van MVO.”

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs