Home Doneren Contact

SteDoCo Dinerparty III een groot succes

PERSBERICHT STEDOCO EN BC TEMPORALIS

Dinerparty III in partycentrum Hipper & Kolfbaan een succes. In samenwerking met SteDoCo en BC Temporalis organiseerde de Stichting Voetbalpromotie SteDoCo zaterdag 14 maart de Dinerparty III. Tijdens deze speciale avond in partycentrum Hipper & Kolfbaan te Gorinchem werden ca. 150 genodigden in een sfeervolle ambiance culinair verrast met een driegangendiner.

Bij aanvang werd trainer Virgil Breetveld, zijn staf en spelersgroep gefeliciteerd met het behalen van de 2e periodetitel. Ook de spelers D1 lieten van zich horen want zij verkochten de loten voor de verloting waarvan de opbrengst volledig ten gunste komt aan de jeugdafdeling. In de loop van de avond vond er een veiling van verschillende (kunst-) objecten en interessante gadgets plaats. Denk aan een uniek horloge, een kostuum op maat, een haringparty, een sloeptocht voor 12 personen en als uitsmijter een cruise voor 2 personen op de Middellandse Zee. De opbrengsten van deze veiling zijn ten gunste gekomen van de Stichting Vrienden van WoZoCo De Zes Molens, de Stichting Spieren voor Spieren en de Stichting Voetbalpromotie.

De veiling werd afgesloten met het uitreiken van een waardecheque van € 6.500,- aan PSV-coryfee Willy van der Kerkhof die als ambassadeur van Spieren voor Spieren aanwezig was. Hij bedankte de aanwezigen voor de bijzondere avond en de donatie die aan Spieren voor Spieren werd gedaan. Zoals bekend zet deze stichting zich in voor kinderen met een spierziekte. Samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland dragen zij bij aan het verzorgen van een betere kwaliteit van leven voor deze kinderen en hun gezin. Overigens bood Willy van der Kerkhof zelf een gesigneerd PSV-shirt ter veiling aan. Een verrassende geste, met een mooie opbrengst.willy vd kerkhof

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs