Home Doneren Contact

Sportfondsen overhandigt € 33.496,- aan Spieren voor Spieren

Recordopbrengst Wintertijd Challenge 2017 bij Sportfondsen

Amsterdam/Wageningen, 6 december 2017 – Mevrouw De Zoete, door de Wintertijd Challenge bekend als ‘Oma Sylvia’, heeft de cheque overhandigd met het prachtige bedrag van € 33.496,- aan Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren en kind ambassadeur Thom Scheenstra. Oma Sylvia heeft zelf een gigantisch hoog bedrag bij elkaar gezwommen in het Zwembad De Bongerd in Wageningen. Tijdens het extra uur midden in de nacht vanwege de wintertijd heeft zij maar liefst € 5.792,- via sponsoren bij elkaar gekregen.

Oma Sylvia vertelt: “Wij hebben 8 gezonde kleinkinderen. In het ziekenhuis in Utrecht heb ik kinderen gezien met een spierziekte en daar was ik erg van onder de indruk. Daar wil ik mij helemaal voor in zetten. Ik ben ruim van tevoren al bezig geweest om op verschillende manieren geld bij elkaar te verzamelen voor Spieren voor Spieren. Uiteraard ben ik wel trots op dit geweldige resultaat. En dan te bedenken dat ik driekwart jaar een allergie voor chloor had en zwemmen even niet ging. Gelukkig is dat weer goed gekomen”.

Minke Booij voegt toe: ”Ik ben namens Spieren voor Spieren enorm dankbaar dat de bezoekers van Sportfondsen zich voor het vierde jaar zo actief hebben ingezet. Ik maak daarom ook van de gelegenheid gebruik om Bruno Giebels als vertegenwoordiger van de Sportfondsen Groep te bedanken voor deze geweldige bijdrage van het voor jullie recordbedrag van € 33.496,-. Hiermee komt het Spieren voor Spieren totaal tijdens deze 7e editie van de Wintertijd Challenge op € 197.388,- en daarmee kunnen we aan de slag met de verdere uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.”

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs