Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Dag on tour

Zondag zes september  was het eindelijk zover: de Spieren voor Spieren Dag 2020 (on tour)! Omdat de Spieren voor Spieren Dag dit jaar niet door kon gaan vanwege corona, besloten we het feestje te verplaatsen naar de kind-ambassadeurs thuis! 

Het team op pad
Gewapend met een Spieren voor Spieren box, gevuld met lekkers en activiteiten vaste ingrediënten van de Spieren voor Spieren Dag, ging het team op pad. Elke box voor de kind-ambassadeurs bevatte daarnaast een persoonlijk kaartje van iemand uit het team. Op deze manier waren we toch nog een beetje samen! Van Zeeland tot Leeuwarden; door heel Nederland belde het team bij onze kind-ambassadeurs aan. Ook onze kr8patsers werden in het zonnetje gezet. Naast het ontvangen van de Spieren voor Spieren box, konden de kids deelnemen aan leuke online activiteiten zoals een schilderworkshop en een speurtocht.

Blije koppies en mooie gesprekken`
Wat een fantastische dag was dit. Blije koppies, mooie gesprekken, samen gezellig spelletjes spelen en héél veel taart. De gezinnen vonden het ook ontzettend leuk. Zo reageerde een moeder van onze kind-ambassadeur met het volgende bericht: “Wat was dit gaaf met grote G! Echt klasse en wat was het ontzettend gezellig. En niet te vergeten wat een verwennerij. Bedankt toppers!” Ook de vaders van onze kids waren enthousiast: “Hier vonden de kids (en papa en mama natuurlijk) het ook heel erg leuk. Dan voor deze leuke actie. Kaartje terug is bijna onderweg.”

Iedereen bedankt voor deze prachtige dag!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs