Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren zoekt talent!

Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan. Met onze partners, (sportieve) acties & evenementen én met de inzet van onze kind- en topsportambassadeurs halen wij zoveel mogelijk geld op. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de sport. De sportmentaliteit zit dan ook diepgeworteld in onze organisatie. Als sporters kennen we de strijd tegen fysieke grenzen. Dat geeft ons nóg meer bewondering voor de mentale kracht van kinderen met een spierziekte. We zetten onze gezonde spieren daarom graag in voor hun zieke spieren. Doe met ons mee!

Taakomschrijving
Als stagiair(e) Fondsenwerving word je onderdeel van team Fondsenwerving. Wij werven o.a. fondsen middels partners in het bedrijfsleven en in de sport, via eigen evenementen en met acties in het land die voor ons worden georganiseerd.

Jouw rol binnen team Fondsenwerving zal enerzijds gericht zijn op begeleiding van acties die voor ons georganiseerd worden. Denk hierbij aan: communicatie met actievoerders en vrijwilligers, aanwezig zijn bij acties/evenementen namens Spieren voor Spieren, bijhouden van het actieplatform en uitgifte van promotiematerialen. Daarnaast zul je ondersteunend zijn aan lopende projecten met partners en staan we open voor jouw frisse ideeën hoe we onze fondsenwerving verder kunnen laten groeien!

Als stagiair(e) ben je anderzijds betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van een aantal grote evenementen die gedurende het jaar georganiseerd worden zoals het Spieren voor Spieren Gala en de Spieren voor Spieren Dag. Vooral het Spieren voor Spieren Gala zal hierin een prominente rol spelen. Daarbij krijg je te maken met diverse werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van een evenement, zoals het beantwoorden van vragen van deelnemers/ bezoekers, website beheren, logistieke zaken, promotie en de productie van het evenement. Daarnaast zal je ervaring opdoen op het gebied van communicatie.

 Profiel
De organisatie van Stichting Spieren voor Spieren bestaat uit een klein team, waardoor je als stagiair(e) het reilen en zeilen van de hele organisatie van dichtbij meemaakt. Wij zoeken een ondernemende 3e-jaars HBO student(e) die ons team voor een bepaalde tijd zou willen komen versterken. Jij bent een teamspeler, die gestructureerd kan werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je bent bereid om af en toe in het weekend/’s avonds te werken.

Affiniteit met sport is een pre. Zelfstandig zaken kunnen afhandelen en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken.

Overige informatie
Je bent minimaal 4 dagen op ons kantoor in Utrecht aanwezig.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk maar uiterlijk 15 augustus 2019 naar Cliantha Ter Meer: cliantha@spierenvoorspieren.nlof Jelmer Huigen: jelmer@spierenvoorspieren.nl

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs