Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren zoekt 2 talenten!

Wil jij het verschil maken tijdens je stage? Dan hebben wij goed nieuws, want Stichting Spieren voor Spieren is op zoek naar jong talent! Wij hebben maar liefst twee te gekke stageplaatsen te vergeven voor een stagiair(e) Evenementen en stagiair(e) Fondsenwerving. De stageperiode is vanaf september tot en met januari 2018. De locatie van jouw stage is in Amsterdam (vlakbij het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer).

Over Stichting Spieren voor Spieren
Stichting Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met onze partners, met sportieve acties & evenementen én met de inzet van onze top sport- en kind ambassadeurs halen wij zoveel mogelijk geld op. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de sport. De sportmentaliteit zit dan ook diepgeworteld in onze organisatie. Als sporters kennen we de strijd tegen fysieke grenzen. Dat geeft ons nóg meer bewondering voor de mentale kracht van kinderen met een spierziekte.
We zetten onze gezonde spieren daarom graag in voor hun zieke spieren.

Taakomschrijving functie: Stagiair(e) Evenementen
Gedurende het jaar organiseren we een aantal grote evenementen voor Spieren voor Spieren: het Spieren voor Spieren Gala, de Spierathlon, de Wintertijd Challenge en de Spieren voor Spieren Dag. Als stagiair(e) word je onderdeel van het team en ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van diverse evenementen. Vooral het Spieren voor Spieren Gala en de Spierathlon zullen hierin een prominente rol spelen. Daarbij krijg je te maken met diverse werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van een evenement, zoals het beantwoorden van vragen van deelnemers/ bezoekers, website beheren, logistieke zaken, promotie en de productie van het evenement. Daarnaast zal je ervaring opdoen op het gebied van communicatie.

Taakomschrijving functie: Stagiair(e) Fondsenwerving
Als stagiair(e) Fondsenwerving word je onderdeel van team Fondsenwerving bij Spieren voor Spieren. Wij werven o.a. fondsen middels partners in het bedrijfsleven en in de sport, via eigen evenementen en met acties in het land die voor ons worden georganiseerd. Jouw rol binnen team Fondsenwerving zal met name gericht zijn op begeleiding van acties die voor ons georganiseerd worden. Denk hierbij aan: communicatie met actievoerders en vrijwilligers, aanwezig zijn bij acties/evenementen namens Spieren voor Spieren, bijhouden van het actieplatform en uitgifte van promotiematerialen. Daarnaast zul je ondersteunend zijn aan lopende projecten met partners, eigen Spieren voor Spieren events en campagnes, zoals de Spieren voor Spieren dag en Wintertijd Challenge (zie www.spierenvoorspieren.nl en www.wintertijdchallenge.nl). Daarnaast staan we open voor jouw frisse ideeën hoe we onze fondsenwerving verder kunnen laten groeien!

Profiel
De organisatie van Stichting Spieren voor Spieren bestaat uit een klein team, waardoor je als stagiair(e) het reilen en zeilen van de hele organisatie van dichtbij meemaakt. Wij zoeken een ondernemende 3e-jaars HBO student(e) die ons team voor een bepaalde tijd zou willen komen versterken. Jij bent een organisator, die gestructureerd kan werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Affiniteit met sport is een pre. Zelfstandigheid en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken.

Overige informatie
Je bent 4 tot 5 dagen op ons kantoor in Amsterdam aanwezig.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk maar uiterlijk 31 juli 2018 naar Jayant Bissumbhar: jayant@spierenvoorspieren.nl.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs
Volg ons
Copyright © 2018 Spieren voor Spieren

IBAN DONATIES EN ACTIES: NL36INGB0000033322
IBAN FACTUREN: NL91INGB0008223303