Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren start nationale campagne

In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een ernstige spierziekte. Veel kinderen gaan elke dag verder achteruit. Zij hebben geen tijd te verliezen. Daarom moeten kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen. En daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom zijn wij een nationale campagne gestart.

Iedereen die een donatie doet tijdens de campagneperiode van maandag 26 oktober t/m 13 november 2020 heeft de mogelijkheid deel te nemen aan een winactie. Meespelen en het achterlaten van gegevens is niet verplicht. Je maakt zelf de keuze om mee te spelen.

Met jouw donatie, help je kinderen voor wie elke dag telt. Bovendien maakt iedere donateur die meespeelt met de winactie kans op het winnen van mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door topsporters, zoals Sven Kramer, Marit Bouwmeester, Ron Vlaar, Dominique Janssen, Frédérique Matla en Frank & Ronald de Boer. Bekijk hier het overzicht met te winnen prijzen.

Meespelen voor een prijs kan tot 17:00 uur op de dag dat de trekking wordt verricht. De winnaars worden op diezelfde dag om 19:00 uur bekend gemaakt op de campagnesite en via de social mediakanalen van Spieren voor Spieren.

Doneer nu via onze campagnesite.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs