Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren zoekt 2 stagetalenten!

Wil jij het verschil maken tijdens je stage? Dan hebben wij goed nieuws, want Spieren voor Spieren is op zoek naar jong talent! Wij hebben maar liefst twee te gekke stageplaatsen te vergeven voor een stagiair(e) Evenementen en stagiair(e) Fondsenwerving. De locatie van ons kantoor is tot en met eind april in Amsterdam (vlakbij het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer). Daarna verhuizen we naar Utrecht (een kwartiertje met de bus vanaf Utrecht Centraal).

Over Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren wil alle spierziekten bij kinderen verslaan. Met onze partners, (sportieve) acties & evenementen én met de inzet van onze kind- en topsportambassadeurs halen wij zoveel mogelijk geld op. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in o.a. het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de sport. De sportmentaliteit zit dan ook diepgeworteld in onze organisatie. Als sporters kennen we de strijd tegen fysieke grenzen. Dat geeft ons nóg meer bewondering voor de mentale kracht van kinderen met een spierziekte. We zetten onze gezonde spieren daarom graag in voor hun zieke spieren. Doe met ons mee!

Het team
De organisatie van Spieren voor Spieren bestaat uit een klein team, waardoor je als stagiair(e) het reilen en zeilen van de hele organisatie van dichtbij meemaakt. Wij zoeken een ondernemende 3e-jaars HBO student(e) die ons team voor een bepaalde tijd zou willen komen versterken.

Profiel Fondsenwerving
Jij bent een teamspeler, die gestructureerd kan werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je bent bereid om af en toe in het weekend/’s avonds te werken. Daarnaast is affiniteit met sport is een pre. Zelfstandig zaken kunnen afhandelen en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken.

Profiel Evenementen
Jij bent een organisator, die gestructureerd kan werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Affiniteit met sport is een pre. Zelfstandigheid en oplossend vermogen is echt een must. We zien graag een enthousiaste en sportieve duizendpoot die ons team gaat versterken.

Overige informatie
Je bent minimaal 4 dagen op ons kantoor in Amsterdam aanwezig. Noot: per eind april 2019 verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in Utrecht.

Solliciteren
Geïnteresseerd? Stuur voor de functie fondsenwerving je CV en motivatiebrief naar Cliantha ter Meer: cliantha@spierenvoorspieren.nl of Jelmer Huigen: jelmer@spierenvoorspieren.nl en voor evenementen naar Anouk Rooth: anouk@spierenvoorspieren.nl.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs