Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren en GoodHabitz bundelen krachten!

Online opleider GoodHabitz mag zich de komende jaren maatschappelijk partner van Spieren voor Spieren noemen. Deze week gingen beide partijen voor minimaal 3 jaar de samenwerking aan.

Zowel Spieren voor Spieren als GoodHabitz is partner van PSV en dus was het contact snel gelegd. In het Philips Stadion werd de basis gelegd voor het partnership, legt directeur Maarten Franken van GoodHabitz uit: “Met de naam ‘GoodHabitz’ komt een bepaalde verantwoordelijkheid: het is een goede gewoonte, of misschien zelfs een morele plicht om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. We trekken al heel wat jaartjes met Spieren voor Spieren op en willen de samenwerking nu verder uitbouwen.”

Het partnership gaat dan ook verder dan sponsoring, legt Franken uit. “Alle beschikbare middelen – denk bijvoorbeeld aan het personeel van GoodHabitz en onze trainingsbibliotheek – zetten we in voor Spieren voor Spieren, omdat we vinden dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen. We willen ons steentje bijdragen door sportieve evenementen te organiseren en daarmee geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.”

Spierziekten bij kinderen verslaan
Ook Minke Booij, directeur van Spieren voor Spieren, is verheugd met de samenwerking: “GoodHabitz gaat ons helpen het team van Spieren voor Spieren verder te professionaliseren, waardoor we onze missie nog sneller kunnen realiseren: alle spierziekten bij kinderen verslaan. Een bijzondere rol is weggelegd voor Jenell Emanuelson. Jenell is 12 jaar en heeft de spierziekte AMC waardoor zij haar armen en benen niet kan bewegen. Ze is één van onze kind-ambassadeurs. Haar verhaal is zo inspirerend, daar kan geen TED-talk tegenop.” “Wij staan bij GoodHabitz voor vitaliteit”, besluit Franken. “We hopen dat onze cursisten iedere dag aan zichzelf willen werken en het beste in zichzelf naar boven halen. Wat dat betreft zijn Jenell en al die andere kinderen natuurlijk een superinspirerend voorbeeld.”

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs