Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Dag 2019

Wil jij ook graag reizen door de tijd?

Jaarlijks organiseren we speciaal voor kinderen met een spierziekte de Spieren voor Spieren dag. Een zorgeloze en leuke dag voor het hele gezin die volledig in het teken staat van plezier maken. Dit jaar vindt de Spieren voor Spieren Dag plaats op zondag 29 september in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De mensen uit het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen en delen graag hun verhalen met jou. Je komt er ogen te kort! Ga je met ons mee op reis? Meld je dan voor 9 september aan via deze link!

Op reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum

Je wordt deze dag meegenomen op een reis door de tijd. Op het kindererf kun je karweitjes doen die vroeger heel normaal waren. Je kunt de was doen met een wasbord, een koe melken, knuffelen met echte dieren, maar ook een vers broodje bakken boven het kampvuur. Vergeet vooral niet om een ritje in de historische tram te maken!

Een bezoekje aan de Canon van Nederland mag ook zeker niet ontbreken. In tien spectaculaire filmsets zie, voel en hoor je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden. Je kunt in iedere filmset een aantal gave interactieve games spelen. Het Openluchtmuseum is zeer toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Vrijwel alle gebouwen en locaties zijn rolstoelvriendelijk. Ook de tram! Geniet samen met ons van een fantastische dag in het museum!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs