Home Doneren Contact

Spieren voor Spieren Dag in Duinrell!

10.JZ0B0742Jaarlijks organiseren we speciaal voor kinderen met een spierziekte de Spieren voor Spieren dag. Een zorgeloze en leuke dag voor het hele gezin die volledig in het teken staat van plezier maken. Dit jaar zijn we in Duinrell! Op zondag 4 september organiseren we veel sport- en spelactiviteiten in het attractiepark en kan het hele gezin de hele dag het park bezoeken! Er wordt geschminkt, plezier gemaakt in de meest spannende attracties en natuurlijk zijn onze sportambassadeurs aanwezig.

Attractiepark Duinrell ligt vlakbij Den Haag en biedt gegarandeerd een spetterend dagje uit voor het hele gezin. Durf jij in de duizelingwekkende Waterspin? Stap je in de snelle achtbaan Falcon en familieachtbaan de Dragonfly? Of kies je liever voor de Indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory? Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven. Midden op het attractiepark ligt het Tropische Tikibad met maar liefst elf glijbanen! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River, Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad.

Meld je aan

Zijn jullie een gezin met een kind (tot 21 jaar) met een spierziekte? Ga dan 4 september mee. Meld je zo snel mogelijk aan, het wordt een dag om nooit te vergeten! Aanmelden.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs