Home Doneren Contact

Schrijf je vandaag nog in voor Trap voor Trap


In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is meer dan een voor de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer.

Daarom organiseert Spieren voor Spieren op zondag 9 februari in het Philips Stadion in Eindhoven en later in 2020 in het AFAS Stadion in Alkmaar Trap voor Trap; een evenement waarbij we zelf ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd trap voor trap, succes te boeken. Het voetbalstadion als decor.

Schrijf je snel in met je collega’s, team, individueel of organiseer zelf een challenge! Of ga voor meer informatie naar: www.trapvoortrap.com 

 

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs