Home Doneren Contact

Schrijf je in voor Trap voor Trap in het vernieuwde AFAS Stadion in Alkmaar

Op zaterdag 6 november organiseert AZ in samenwerking met Spieren voor Spieren de allereerste editie van Trap voor Trap in het vernieuwde AFAS stadion in Alkmaar. Deelnemers kunnen de trappen trotseren tijdens een uitdagend parcours en worden opgeroepen om zich te laten sponsoren door vrienden, familie en buren. De volledige opbrengst van de sportieve challenge komt ten goede aan kinderen met een spierziekte.

In Nederland leven 20.000 kinderen met een spierziekte. Dat is bijna net zoveel als een gevuld AFAS voetbalstadion. Veel kinderen met een spierziekte zijn rolstoel gebonden en genezing is bijna altijd onmogelijk. De impact van een spierziekte op het mentale welzijn van een kind, het gezin en de omgeving is enorm. De kans op een snelle diagnose of de kans op een behandeling is vaak klein. Het is de missie van Spieren voor Spieren om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Daar is veel geld voor nodig.

Onder het motto gezonde spieren voor zieke spieren organiseert Spieren voor Spieren in samenwerking met AZ een unieke Trap voor Trap challenge, waarbij teams een uitdagend parcours kunnen afleggen door het gehele AFAS stadion. Deelnemers van de challenge krijgen een uniek kijkje in het stadion en komen achter deuren die normaal gesloten blijven. Spieren voor Spieren en AZ roepen alle sportieve gezinnen, sportverenigingen en bedrijven uit de regio op om zich in te schrijven voor Trap voor Trap op zaterdag 6 november 2021 in het AFAS Stadion in Alkmaar.

Doe mee en schrijf je in!
Inschrijven kan via de website trapvoortrap.com. Daar krijgen deelnemers direct een eigen online actiepagina en vervolgens kunnen zij zich eenvoudig met een tikkie laten sponsoren en geld ophalen voor kinderen met een spierziekte. Voor alle deelnemers aan Trap voor Trap zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een clinic van AZ prominent, en ambassadeur van Spieren voor Spieren, Ron Vlaar.

Over Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren is in 1998 opgericht in samenwerking met het toenmalige Nederlands Elftal. Ere-ambassadeurs van Spieren voor Spieren zijn Truus en Louis van Gaal. Hoofd-ambassadeur is Sven Kramer. En Frank en Ronald de Boer zijn de trotse beschermheren. Daarnaast kan Spieren voor Spieren rekenen op de support van heel veel ambassadeurs uit de topsport.

Aanmelden voor Trap voor Trap AZ kan via deze link!

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs