Home Doneren Contact

Schaats mee met de Charity Skate op de Coolste baan van Nederland!

Wil jij net als Sven Kramer en alle andere wereldtoppers op de Coolste baan van Nederland schaatsen? Dat kan! Schrijf je hier in voor de Charity Skate op 10 februari, een uniek schaatsevenement op de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Wij dagen je graag uit om je gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren en om zoveel mogelijk meters te schaatsen voor alle kinderen die lijden aan of onder een spierziekte.

Je kunt individueel of als familie (2 volwassen + 2 kinderen) schaatsen. Deelname kost €12,50 en wij vragen aan iedere deelnemer een minimale bijdrage van €100,- aan sponsorgeld (families minimaal €200,-). Een deelname is inclusief toegang tot de baan en aan de Charity Skate. Naast een fantastische dag zal jouw persoonlijke afstand gemeten worden, ontvang je een mooi aandenken en heb je toegang tot de KPN Marathon Cup die na afloop wordt gereden.

Heb je zelf geen schaatsen? Op De Coolste Baan van Nederland kun je voor €6,- schaatsen huren (zolang de voorraad strekt). Er zijn zowel ijshockeyschaatsen als combinoren beschikbaar.

Onze ambassadeurs Alle ambassadeurs